Touringcar bus huren Kamerik

Touringcar bus huren Kamerik

VDM Tours is een touringcarmaatschappij met een standplaats in Kamerik. VDM Tours verhuurt touringcars in alle soorten en maten. Wij vervoeren groepen van 16 tot 700 personen. VDM Tours is een jonge en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Kamerik.

Waarom een touringcar huren in Kamerik bij VDM Tours?

Niet alleen hanteert VDM Tours scherpe tarieven, ook beschikken alle touringcars over een zeer unieke opstelling. U kunt in heel de bus in groepjes van vier zitten, voorzien van een tafel met bekerhouders. VDM Tours wilt hiermee de reis zo prettig mogelijk maken. De vriendelijke en goed gehumeurde chauffeurs dragen hier hun steentje aan bij. Touringcarverhuur in Hillegom wordt door VDM Tours altijd uitgevoerd inclusief een chauffeur. Ook beschikken onze bussen over sfeerverlichting in allerlei kleuren en een professionele audio-installatie, waar u altijd gebruik van kunt maken.

Informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over VDM Tours, dan kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333 of mailen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Leave a Reply