Touringcar bus huren Kaatsheuvel

Touringcar bus huren Kaatsheuvel

Heeft u een touringcarmaatschappij in Kaatsheuvel nodig? Dan kunt u bij VDM Tours terecht voor al uw vervoer van en naar Kaatsheuvel. VDM Tours verzorgt dagtochten, meerdaagse reizen en alle zakelijke en particuliere reizen binnen en buiten Nederland. Wij kunnen groepen van 16 tot 500 personen vervoeren. 

Waarom een touringcar huren in Kaatsheuvel bij VDM Tours

VDM Tours is een vernieuwende en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Kaatsheuvel. Wij denken met u mee bij het organiseren van uw dagje weg. Wij kunnen de hele reizen verzorgen, inclusief lunch. Wij zijn echter ook voor enkele reizen inzetbaar. Onze touringcars beschikken over een indeling, waarbij ieder in groepjes van vier aan een tafel kan zitten, voorzien van een tafel met bekerhouders.  Daarnaast draagt de chauffeur er aan bij dat u de reis als zeer prettig zult ervaren. Ook beschikken onze touringcars over sfeerverlichting en een professionele audio-installatie. Een touringcar huren in Kaatsheuvel is nog nooit zo leuk geweest!

Contact

Wilt u meer weten over ons concept of over een reis die u wilt organiseren? VDM Tours heeft in Kaatsheuvel een touringcarstandplaats en kan hierdoor in alle aanvragen voorzien. Voor vragen kunt u tijdens  kantooruren bellen naar 015 263 3333 of u kunt een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u een offerte aanvragen.

 

Leave a Reply