Touringcar bus huren Ijsselmonde

Touringcar bus huren Ijsselmonde

VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de regio van Ijsselmonde. VDM Tours verhuurt luxe touringcars in de buurt van Ijsselmonde, inclusief chauffeurs. Wij beschikken over luxe touringcars voor 16 tot 90 personen. Of u nu naar een evenement, feest of netwerkbijeenkomst gaat, VDM Tours zorgt er voor dat uw uitje begint op het moment dat u instapt en pas weer eindigt wanneer u uitstapt. Doordat VDM Tours over zeer zuinige touringcars beschikt, hebben wij zeer concurrerende tarieven.

Waarom een touringcar huren in Ijsselmonde bij VDM Tours

Touringcarmaatschappij VDM Tours is voorzien van alle benodigdheden, u hoeft dus geen eten of drinken mee te nemen. VDM Tours denkt graag met u mee om uw reis zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Onze luxe touringcars zijn ingericht in groepjes van vier, die tegenover elkaar zijn geplaatst, elk voorzien van een tafel. Op deze manier raakt iedereen tijdens de rit met elkaar in gesprek en dit zorgt weer voor een goede sfeer. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio Ijsselmonde, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wilt laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrek- of aankomstplaats Ijsselmonde, dan kunt u op onze site www.vdmtours.nl vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook kunt u tijdens kantooruren bellen naar 015 263 33 33 of een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl.

Leave a Reply