Touringcar bus huren IJmuiden

Touringcar bus huren IJmuiden

Bent u op zoek naar een touringcarmaatschappij in IJmuiden? U kunt bij VDM Tours een touringcar in IJmuiden huren. VDM Tours is een touringcarmaatschappij in de buurt van IJmuiden, waar u touringcars kunt huren van 15 tot 600 personen. VDM Tours beschikt over een groot aantal touringcars in diverse afmetingen. Wij geloven dat een feest, uitje, evenement, groepsuitje of een andere reis moet beginnen op het moment dat u bij VDM Tours instapt.

Waarom een touringcar huren in IJmuiden bij VDM Tours

VDM Tours beschikt over zeer gezellige touringcars inclusief chauffeurs. Uw touringcar beschikt over luxe zitplaatsen, die zo geplaatst zijn dat u in groepjes tegenover elkaar zit. Zo komt er vanzelf een goede sfeer. De touringcars van VDM Tours beschikken over een bar en een mp3 installatie met muziek naar keuze. Tijdens de rit kunt u genieten van hapjes, drankjes en muziek. VDM Tours is een klantgerichte touringcarmaatschappij in de regio van IJmuiden, die de reis van A naar B zo goed mogelijk wil laten verlopen.

Contact

Wilt u een touringcar huren met als vertrek- of aankomstplaats IJmuiden, dan kunt u vrijblijvend contact op nemen met het nummer 015 263 3333. Ook kunt u op www.vdmtours.nl via het contactformulier meer informatie of een offerte opvragen.

Leave a Reply