Touringcar bus huren Huizen

Touringcar bus huren Huizen

Wilt u een touringcar huren en bent u woonachtig in omgeving Huizen? Dan bent u bij touringcarmaatschappij VDM Tours aan het juiste adres! Wij brengen u van locatie naar locatie tegen een scherp tarief.

Waarom een touringcar huren bij VDM Tours in Huizen

VDM Tours zorgt er voor dat uw reis zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt. De zitplaatsen in de touringcars staan in groepjes van vier tegenover elkaar opgesteld. Elk groepje bezit over een tafel met bekerhouders. Ook heeft u de optie om gebruik te maken van LED-verlichting, een bar en een audio-installatie, die in de touringcars aanwezig zijn.

Waar naar toe in omgeving Huizen met VDM Tours

Wij brengen u van locatie naar locatie! Het maakt niet uit of u vanaf Huizen naar Antwerpen wilt voor een familie-uitje of voor een zakelijk evenement. VDM Tours zorgt dat elk soort reis als prettig wordt ervaren. Daarom is een touringcar huren bij VDM Tours ideaal voor al uw uitjes.

Offerte aanvragen

VDM Tours betekent:’ Een prettige reis voor een fijne prijs!’ Vraag een offerte aan om een touringcar te huren op onze website! Voor meer informatie bel naar 015 263 33 33 of stuur een e-mail naar info@vdmtours.nl.

Leave a Reply