Touringcar bus huren Hoorn

Touringcar bus huren Hoorn

Heeft u een touringcarmaatschappij in Hoorn nodig? Dan kunt u bij VDM Tours terecht voor al uw vervoer van en naar Hoorn. VDM Tours verzorgt dagtochten, meerdaagse reizen en alle zakelijke en particuliere reizen binnen en buiten Nederland. Wij kunnen groepen van 16 tot 500 personen vervoeren.

Waarom een touringcar huren in Hoorn bij VDM Tours

VDM Tours is een vernieuwende en dynamische touringcarmaatschappij in de regio Hoorn. Wij denken met u mee bij het organiseren van een dagje weg. Wij kunnen de hele reis verzorgen, inclusief lunch. Wij zijn echter ook voor enkele reizen inzetbaar. Onze touringcars beschikken over een indeling, waarbij ieder in groepjes van vier kan zitten, voorzien van een tafel met bekerhouder. Daarnaast draagt de chauffeur er aan bij dat u de reis als zeer prettig zult ervaren. Ook beschikken onze touringcars over sfeerverlichting en een professionele audio-installatie. Een touringcar huren in Hoorn is nog nooit zo leuk geweest!

Contact

Wilt u meer weten over ons concept of over een reis die u wilt organiseren? VDM Tours heeft in Hoorn een touringcarstandplaats en kan hierdoor in alle aanvragen voorzien. Voor vragen kunt u ons tijdens kantooruren bellen naar 015 263 3333 of u kunt een e-mail sturen naar info@vdmtours.nl. Op onze website www.vdmtours.nl kunt u een offerte aanvragen.

Leave a Reply